Select Page

Budbil Oslo

Har du behov for budbil i Oslo? Eagle Transport er en liten og mer personlig transportservice for både privat- og bedriftsmarkedet i hele Oslo og Viken.

Er du en privatperson, lite foretak eller stort firma som har behov for budbil i Oslo eller Viken? Med Eagle Transport får du hyggelig og personlig service, samt rask og trygg levering, uansett hva du ønsker å frakte. 

De store leverandørene i bransjen er ofte svært kostbare og kan føles upersonlige. Ved å velge en mindre aktør, som Eagle Transport, får du alltid konkurransedyktige priser, en god kundeopplevelse og følelsen av å være førsteprioritet. 

Om Eagle Transport

Eagle Transport er en mindre transportservice, etablert i 2018 av Daniel Uddin. Med erfaring fra Kolonial, Adams Matkasse og Oslo Budservice, har Uddin opparbeidet seg den høye kompetansen som må til for å drive med transport og frakt av forskjellig typer gods

Kvalitet og trygghet står i sentrum hos Eagle Transport. Derfor benytter vi oss kun av moderne varebiler – 2015-modeller eller nyere. Vi frakter alt av store og små varer, og har både vare- og pallebiler tilgjengelig. 

Våre sjåfører er alle svært kompetente og yter god service – vårt hovedfokus er å gjøre kundene våre fornøyde og få frakten trygt og raskt fra A til B. Vi er stolte av å samarbeide med store, norske bedrifter, som blant annet Holzweiler og Foodlab, og kundelisten øker stadig. 

Eagle Transport er tilgjengelig når du har behov for en trygg og pålitelig budbil i Oslo eller Viken. Ta kontakt med oss i dag for å bestille transport eller for mer informasjon.