Select Page

Budbil Oslo

Har du behov for budbil i Oslo? Eagle Transport er en liten og mer personlig transportservice for både privat- og bedriftsmarkedet i hele Oslo og Viken.

Er du en privatperson, lite foretak eller stort firma som har behov for budbil i Oslo eller Viken? Med Eagle Transport får du hyggelig og personlig service, samt rask og trygg levering, uansett hva du ønsker å frakte.

De store leverandørene i bransjen er ofte svært kostbare og kan føles upersonlige. Ved å velge en mindre aktør, som Eagle Transport, får du alltid konkurransedyktige priser, en god kundeopplevelse og følelsen av å være førsteprioritet.

Få levert det meste med budbil i Oslo

Ta kontakt med oss om du leter etter en budbil i Oslo – vi leverer og frakter det meste av både stort og smått. Vårt ekspertise og erfaring gjør at dine varer alltid kommer frem trygt og til riktig tid.

Har du konfidensielle dokumenter du ønsker at skal komme sikkert frem til mottaker? Vi hjelper deg med å få sensitiv informasjon fra avsender til mottaker – enkelt og trygt med våre budbiler i Oslo og omegn.

Om du har behov for frakt av større gjenstander har vi også vare- og pallebiler som er godt egnet til frakt av større last. Vi har også lang erfaring med å frakte varer som må behandles forsiktig, og får din frakt helskinnet fra A til B.

Om Eagle Transport

Eagle Transport er en mindre transportservice, etablert i 2018 av Daniel Uddin. Med erfaring fra Kolonial, Adams Matkasse og Oslo Budservice, har Uddin opparbeidet seg den høye kompetansen som må til for å drive med transport og frakt av forskjellig typer gods.

Kvalitet og trygghet står i sentrum hos Eagle Transport. Derfor benytter vi oss kun av moderne varebiler – 2015-modeller eller nyere. Vi frakter alt av store og små varer, og har både vare- og pallebiler tilgjengelig dersom du har behov for budbil i Oslo og omegn.

Svært opptatt av god service

Våre sjåfører er alle svært kompetente og yter god service – vårt hovedfokus er å gjøre kundene våre fornøyde og få frakten trygt og raskt fra A til B. Sjåførene er også selvstendig næringsdrivende, som er en stor motivasjon til å yte sitt aller beste.

Vi er stolte av å samarbeide med store, norske bedrifter, som blant annet Holzweiler og Foodlab, og kundelisten øker stadig. Våre kunder er svært viktige for oss og vil alltid stå i sentrum – opplev vår gode service for deg selv når du ansetter oss til dine neste leveringsjobber, vi garanterer at du blir fornøyd.

Eagle Transport er tilgjengelig når du har behov for en trygg og pålitelig budbil i Oslo eller Viken. Ta kontakt med oss i dag for å bestille transport eller for mer informasjon.