Select Page

Godstransport

Er du en privatperson eller bedrift på utkikk etter godstransport i Oslo og Viken? Eagle transport er en rask og pålitelig budtjeneste som gir deg god, personlig service.

Sikre deg konkurransedyktige priser på godstransport ved å bruke mindre aktører som Eagle Transport. Bransjegigantenes tjenester kan være kostbare og det er lett å føle seg nedprioritert. Hos oss settes alle kunder først, uansett omfang.

Enten du er privatperson, et lite firma eller et stort selskap, er Eagle Transport tilgjengelig når du har behov for godstransport. Trygghet og kvalitet er verdier vi streber etter å opprettholde, slik at du får best mulig kundeopplevelse.

Hvem er Eagle Transport?

Eagle Transport er et lite, men effektivt budservicefirma som driver med godstransport i Oslo og Viken. Selskapet ble etablert i 2018 av daglig leder Daniel Uddin, etter at han hadde jobbet med transport for store selskap som Oslo Budservice, Kolonial og Adams Matkasse. 

Vi tilbyr alt fra budbil og transport av små varer, til frakt at tunggods og paller. Hos oss kan du også få ekspresslevering når du trenger noe levert raskt og enkelt, eller du kan sende varene dine med en av våre faste ruter i Oslo og Viken. 

Setter kunden først

Som en erfaren sjåfør, og med høy kompetanse innenfor kundebehandling og forskjellige systemer, er Uddin svært kvalifisert og driver et trygt og pålitelig foretak som alltid setter kundens behov først. 

Vårt fokus er alltid å holde kundene våre fornøyde, og få deres gods transportert trygt og effektivt fra hentested til leveringssted. For å kunne garantere god service, bruker vi kun varebiler i topp stand fra 2015 eller nyere modeller. Vi har også pallebiler tilgjengelig dersom du har last som skulle trenge det. 

Vi er stolte av å samarbeide med alle våre kunder. På kundelisten finner du blant annet store norske bedrifter som Foodlab, Holzweiler og flere andre. Vi ønsker også stadig nye kunder velkommen.  

Budbil og transport

Eagle Transport tilbyr både budbil og transport av gods av ulik type og størrelse. Uansett hva du ønsker å frakte, har vi kompetansen og muligheten til å ta jobben – vi garanterer at våre sjåfører er pålitelige og gjør alt de kan for å få varene dine trygt frem dit de skal. 

Alle våre sjåfører en selvstendig næringsdrivende og dermed motivert til alltid å gjøre en best mulig jobb for sine kunder. I forhold til flere av våre konkurrenter er kvaliteten på våre tjenester derfor mye høyere.

Budbilservice

Om du har behov for å sende konfidensielle dokumenter, verdipapirer eller annen sensitiv informasjon, kan du benytte deg av vår budservice. Vi har faste ruter i Oslo og flere byer, hvor vi har leveringstjenester til svært konkurransedyktige priser. Servicen er raskt og trygg, slik at du kan være sikker på at det du sender kommer frem dit det skal, til riktig tid.

Transport av diverse gods

Når det kommer til transport tilbyr vi forskjellige typer godstransport, i både Oslo og Viken, for kunder i privat og offentlig sektor. Vi er stolte av vår lange kundeliste og den trygge og kvalitetssikre servicen vi har levert til dem. 

Skal du frakte flyttelass eller tunggods som paller eller større pakker, tar vi jobben på strak arm og kan tilby godstransporter med lastebil. Vi har også lang erfaring med frakt av varer som skal behandles varsomt, og du kan være sikker på at varene dine holder trygge fra start til slutt.

Ta kontakt med Eagle Transport i dag dersom du er på jakt etter en pålitelig, effektiv og trygg aktør til å hjelpe deg med transport i Oslo og Viken. Vi er tilgjengelig for frakt av det aller meste.