Select Page

Transport Oslo

Er du på utkikk etter en løsning for transport i Oslo og omegn? Ta kontakt med Eagle Transport i dag for personlig transportservice, både for privatpersoner og bedrifter.

Enten du er privatperson, et lite firma eller et stort selskap, står Eagle Transport parat for å dekke dine transportbehov i Oslo og Viken. Vi frakter blant annet gods til Oslo, Viken, Kristiansand, Mandal og Bergen.

Ønsker du å bruke en leverandør som er trygg, pålitelig og som alltid gir deg hyggelig og personlig service? Velg en mindre leverandør, som Eagle Transport, fremfor bransjegigantene. Hos oss får du også alltid konkurransedyktige priser. 

Bestill transport i Oslo hos oss

Hos oss får du budbil og transport i Oslo, av forskjellig type gods i ulik størrelse. Våre sjåfører er erfarne og har kompetanse til å frakte hva du måtte trenge, enten den er større tunge gjenstander eller mindre gods. Som kunde hos oss kan du alltid være trygg på at det du sender kommer frem dit det skal, trygt og effektivt.

Om du har behov for en budbil til å frakte for eksempel dokumenter med sensitiv informasjon, verdipapirer eller andre type konfidensielle dokumenter – ta kontakt med Eagle Transport. Med våre faste ruter i Oslo og omegn, får vi levert det du ønsker raskt og trygt, i god tid, til en konkurransedyktig pris.

Dette er Eagle Transport

Etter å ha jobbet med transport i Oslo og omegn for store aktører som Adams Matkasse, Kolonial og Oslo Budservice, etablerte Daniel Uddin Eagle Transport i 2018. Med relevant erfaring innenfor diverse systemer, kundebehandling og som sjåfør, driver Uddin et trygt og effektiv transportselskap med flere fornøyde kunder. 

Kvalitet og trygghet

Hos oss ligger hovedfokuset alltid på kunden og deres opplevelse av oss. Våre sjåfører er derfor svært opptatt av å yte god og personlig service, og få lasten fraktet effektivt og trygt fra A til B. 

Vi bruker kun moderne biler i topp stand, fra 2015 eller nyere ved transport i Oslo. Uansett hva du ønsker å frakte har vi biler tilgjengelig – både budbiler og pallebiler. 

Sjåførene hos oss er selvstendig næringsdrivende og konstant motivert til å gjøre en god jobb – dette hever kvaliteten på vårt arbeid og setter oss mange steg opp fra våre konkurrenter. Gjør oss til ditt førstevalg når du trenger transport i Oslo.

Kundelisten er allerede full av selskaper vi er svært stolte av å samarbeide med, blant annet store norske bedrifter som Holzweiler og Foodlab, men vi er alltid glade for å ønske nye kunder velkommen. 

Ta kontakt med oss i dag for et tilbud, eller dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med transport i Oslo og Viken. Vi i Eagle Transport gleder oss til å jobbe med deg.